Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ ارائه فهرست معاملات فصلی هم موجب نظم و انضباط مالی و شفافیت اقتصادی خواهد شد و هم رقابتی سالم و مطلوب در فعالیت های اقتصادی ایجاد می کند که این امر از بروز فعالیت های سودجویانه جلوگیری می کند و اعتماد و یقین، جایگزین بدبینی و سلب اطمینان می گردد.

صورت معاملات فصلی سندی مهم درنظام اقتصادی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات مندرج در صورت معاملات فصلی زمینه ساز شفافیت اقتصادی و تامین کننده عدالت مالیاتی است. اصولا نظام مالیاتی برای تحقق اهداف و مسئولیت های خود باید اطلاعات لازم را دراختیار داشته باشد.

از آنجایی که یکی از مهمترین اهداف سازمان امور مالیاتی کشور، تکریم ارباب رجوع و ارایه خدمات مطلوب و بهینه به مودیان مالیاتی می باشد، این سازمان اقدامات متعددی را برای نیل به این هدف انجام داده است.

ازجمله این اقدامات می توان به تسهیلات و امکانات ارسال الکترونیکی صورت های معاملات فصلی، در راستای اجرای ماده 169 قانون مالیات های مستقیم، اشاره کرد.

از سوی دیگر اجرای ماده169 فضای رقابتی سالمی را در بازار کسب و کار جامعه حاکم خواهد کرد و سد ایمنی در برابر پولشویی، رانت خواری، رشوه بوده و با فرار مالیاتی مبارزه می کند و هرگونه شبهه و تردید در میان صاحبان مشاغل و تولیدکنندگان را خنثی کرده و توزیع عادلانه ثروت در میان آحاد جامعه را به همراه دارد.

سامانه‌ الکترونیکی جهت ارسال صورت معاملات فصلی مزایای بی‌شماری دارد که عبارتنداز: سرعت بخشیدن به امور با حداقل اشتباه و رعایت حقوق صاحبان مشاغل، احترام به ‌وقت مخاطب و درنتیجه تکریم مودیان، تسهیل درانجام وظایف قانونی مشمولین، برطرف ساختن بهانه‌های غیرموجه اشخاص برای عدم ارسال صورت معاملات خود، زیرا این امکان به آن‌ها داده می‌شود که در هر ساعتی از شبانه‌روز درهر مکانی که حضور دارند مبادرت به ارسال صورت معاملات خود نمایند.

ولی در حال حاضر با ارسال الکترونیکی صورت معاملات فصلی از طریق سامانه‌های مالیاتی www.tax.gov.ir، انجام کلیه عملیات بدون نیاز به مراجعه به واحدهای مالیاتی صورت می‌پذیرد و سامانه عملیات الکترونیکی مودیان همیشه فعال و دردسترس فعالان اقتصادی و صاحبان مشاغل می‌باشد.

در نهایت می توان گفت که دولت توانسته است با بهره گیری از فناوری های پیشرفته، بسیاری از اهداف و برنامه های بلندمدت و متعالی همچون تحقق دولت الکترونیک را در قالب تسهیل فرآیند پرداخت مالیات، محقق کند. اکنون که دولت با به کارگیری ابزارهای الکترونیکی و فناوری های نوین و به روز رسانی روش های وصول مالیات، به تامین رفاه حال مودیان اهتمام ورزیده است، امید است فعالان اقتصادی نیز با بهره گیری از این امکانات ارزشمند و مغتنم شمردن آنها، به تکالیف مالیاتی خود به شکلی مطلوب و مقتضی عمل کرده و با ارسال فهرست صورت معاملات فصلی در هر دوره زمانی، گامی بنیادین و اصولی در جهت تقویت شفافیت اقتصادی بردارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۹۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد

امروز با حضور وزیر اقتصاد از برات الکترونیکی زنجیره تامین رونمایی شد که این برات قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور سیداحسان خاندوزی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاههای فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزارهای جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکردهای کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکردهای این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به طراحی تمام فرآیندهای برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیتهایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت